Vil gjerne lage alt selv, hjemmelaget er det beste jeg vet. Da vet du hva det inneholder og kan unngå det meste av giftstoffer i maten.
Det er også bedre for naturen, kortere transport og ingen masse produksjon.
Jeg kan ikke lage alt selv, men så mye som mulig 🙂
Denne siden er under oppstart mere kommer snart 🙂
April: grønn superfood
Grønn superfood
Ja, du ser det over alt (i helsekost i hvertfall) et sånt grønt pulver som er utrolig næringsrikt og bare så sunt at det må du spise. Det smaker ikke godt, men er bra for deg. Her kommer oppskriften på hjemmelaget (som det er fult mulig er mere næringsrikt):
Plukk en bøtte med brennesle toppskudd og fine blader (ta gjerne med blomster også)
Skyll godt og legges utover et brett for og tørkes godt til de er helt tørre. Mos de tørre brennesle delene til fint pulver og ha det på luft tett glass.
Kan med fordel brukes i gryteretter, musli og andre steder litt grønt dryss gjør seg godt.
Mars: Musli
Musli
Her kommer det oppskrift på hvordan blande din egen musli, den som er sund og uten tilsatt sukker 🙂
Februar: Yoghurt
Yoghurt
Her kommer det en oppskrift på hvordan du lager yoghurt hjemme
Januar: Ost
Ost
Her kommer det en oppskrift på hvordan du lager ost hjemme
2 svar til Hjemmelaget