Hjemmelaget

Vil gjerne lage alt selv, hjemmelaget er det beste jeg vet. Da vet du hva det inneholder og kan unngå det meste av giftstoffer i maten.

Det er også bedre for naturen, kortere transport og ingen masse produksjon.

Jeg kan ikke lage alt selv, men så mye som mulig 🙂

Denne siden er under oppstart mere kommer snart 🙂

April: grønn superfood

Grønn superfood

Ja, du ser det over alt (i helsekost i hvertfall) et sånt grønt pulver som er utrolig næringsrikt og bare så sunt at det må du spise. Det smaker ikke godt, men er bra for deg. Her kommer oppskriften på hjemmelaget (som det er fult mulig er mere næringsrikt):

Plukk en bøtte med brennesle toppskudd og fine blader (ta gjerne med blomster også)

Skyll godt og legges utover et brett for og tørkes godt til de er helt tørre. Mos de tørre brennesle delene  til fint pulver og ha det på luft tett glass.

Kan med fordel brukes i gryteretter, musli og andre steder litt grønt dryss gjør seg godt.

 

 Mars: Musli

Musli

Her kommer det oppskrift på hvordan blande din egen musli, den som er sund og uten tilsatt sukker 🙂

 

 

Februar: Yoghurt

Yoghurt

Her kommer det en oppskrift på hvordan du lager yoghurt hjemme

 

 

Januar: Ost

Ost

Her kommer det en oppskrift på hvordan du lager ost hjemme

 

2 svar til Hjemmelaget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.